Waardegedreven

Zin in zorg

Daar staan meer dan 6000 medewerkers bij Emmaüs voor, dag en nacht. Met al hun talenten en ervaring geven ze het beste van zichzelf:
zorg op maat voor iedereen op elk moment.
Want daar staat Emmaüs voor. Gekenmerkt door gastvrijheid, solidariteit, openheid, kwaliteit, gelijkwaardigheid, samenwerken, integriteit en duurzaamheid. Deze unieke mix aan waarden biedt een stevig kompas om de zorg- en hulpverlening waar te maken, nu en in de toekomst.
Als sociale onderneming neemt Emmaüs haar maatschappelijke verantwoordelijkheid actief op in algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, ondersteuning van personen met een beperking, kinderdagopvang, bijzondere jeugdzorg en kinderzorg & gezinsondersteuning.
En dat is een grote troef: de aanwezigheid in verschillende sectoren van gezondheids- en welzijnszorg leidt tot kruisbestuiving om gepaste antwoorden op maat van mensen te vinden en tegelijk een voortrekkersrol op te nemen in de ontwikkeling van het zorglandschap.

 

Samen onderweg

Er loopt een rode draad doorheen Emmaüs: we zijn samen op weg. Als je ergens aankomt, begin je al te vertrekken. Bij opname in één van onze huizen is dit niet anders: even maar. een soort tentenkamp onderweg. Soms komt er wat orde in. een andere keer wordt er ballast overboord gegooid om ruimte te maken voor nieuwe dingen, zoals bijvoorbeeld een kompas. En soms ... soms blijkt het tentenkamp de beste plek om blijvend te vertoeven.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.